Bedrijf lening

Bedrijf lening regelen met ZAQELIJK

Bent u een ondernemer en barst u van de plannen en heeft u hiervoor een bedrijf lening nodig? Vindt u het lastig om zelf de financiering van uw ambities rond te krijgen? U kunt dit met een gerust hart overlaten aan de financiële professionals van ZAQELIJK. Wij zijn onafhankelijk en ons team van financiële specialisten richt zich specifiek op het zakelijke financieringsvraagstuk. Als u een bedrijf lening nodig hebt dan zijn er verschillende opties. De tijd dat alleen bancaire instellingen voor zakelijke financieringsvraagstukken in beeld waren is voorbij. Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om uw plannen te financieren, denk bijvoorbeeld aan crowdfunding, lease , factoring en financiering door private investeerders. ZAQELIJK beschikt over een netwerk van participatiemaatschappijen en private financierders/investeerders. Zowel wij als onze financiële partners zijn onafhankelijk, integer en transparant. Wij hebben al 400 bedrijven kunnen helpen om hun dromen te financieren en daar zijn wij blij mee. Wij doen dit voor ondernemers die verder willen met hun onderneming en plannen hebben om hun koers verder uit te zetten. U kunt rekenen op onafhankelijk en transparant advies waarbij altijd uw belang voorop staat. 

100% onafhankelijk advies voor uw bedrijf leningen!

Als u contact met ons opneemt met een zakelijk financieringsvraagstuk dan gaan wij eerst met u in gesprek. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en daarom heeft u altijd een vast contactpersoon die u direct kunt benaderen. Er zijn vaak meerdere partijen nodig om een financiering rond te krijgen en ZAQELIJK gaat graag voor u aan de slag om er de beste deal uit te slepen. Daarbij ontzorgen wij u compleet zodat u zich bezig kunt houden met de werkzaamheden die nodig zijn voor uw onderneming. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en dat merkt u!

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke bedrijf lening.

Na het eerste kennismakingsgesprek laten wij een financieringsscan maken om te kijken of financiering haalbaar is. Als dat wij dit positief inschatten, gaan wij geselecteerde geldverstrekkers benaderen. Op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze. Daarna volgt een definitieve offerte van de gekozen geldverstrekker met goede, marktconforme rentes. Onze financieringspartners met wie wij regelmatig samenwerken, werken volgens dezelfde principes als wij en zijn volkomen betrouwbaar. ZAQELIJK verdiept zich in uw bedrijf, levert maatwerk en zorgt ervoor dat u terecht komt bij de juiste geldverstrekker. Bent u benieuwd welke diensten wij precies aanbieden? Op deze website kunt u daar uitgebreide informatie over lezen. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen, wij staan u graag te woord. 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM