Vrijblijvende financiering­sscan

Wij van ZAQELIJK zijn de vertrouwenspersoon die uw bedrijfsfinanciering voor u regelt. Dat is goed voor u als ondernemer en goed voor onze mond-tot-mond reclame. Dat vinden wij belangrijk!

Daarom van ons geen loze beloften. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek wordt uw plan uiteengezet en bieden wij u een financieringsscan aan. Deze is kosteloos en wij doen u naar aanleiding van de financieringsscan alleen een aanbieding wanneer we van mening zijn dat er een goede kans van slagen is.

Barrage 6837

Vraag een vrijblijvende financieringsscan aan bij ZAQELIJK

Voor de financieringsscan hebben wij uw financiële bedrijfsgegevens nodig. U ontvangt van ons een opgaaf welke gegevens wij nodig hebben voor de financieringsscan. Indien gewenst kunnen wij, na uw toestemming, ook direct in contact treden met uw boekhouder of accountant. 

Wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen, koppelen we binnen drie werkdagen de financieringsscan naar u terug. We kunnen u dan vertellen hoe groot de kans van slagen is. Wanneer deze kans aannemelijk is, brengen wij een offerte uit. Wanneer wij de kans klein achten - en dan hebben we echt alle mogelijkheden en combinaties bekeken - doen wij u op dat moment geen aanbieding. Dat vinden wij zonde van uw geld: dat is ons onderscheidend vermogen!

Contact oranje

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ons stappenplan naar bedrijfs­financiering

Eerste kennismaking

Eerste kennismaking

Wij vinden dat de juiste bedrijfs­financiering begint met een goed gesprek.

Financierings­scan

Financierings­scan

Uw Financierings­regisseur maakt binnen 3 werkdagen de financierings­scan.

samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkings­overeenkomst

Als wij voldoende kansen zien voor uw financierings­verzoek doen wij u een schriftelijke aanbieding.

Financierings­memorandum

Financierings­memorandum

We stellen een Financierings­memorandum op om geld­verstrekkers inzicht te geven in uw onderneming en analyses te verstrekken voor uw financierings­verzoek.

De beste deal kiezen

De beste deal kiezen

We maken een keuze op basis van geldverstrekkerreacties en de definitieve offerte wordt uitgewerkt door de gekozen geldverstrekker.

Financiering geregeld

Financiering geregeld

Na ontvangst van de offerte nemen wij deze voor u zorgvuldig door en bespreken wij deze met u. Vervolgens kunt u de offerte accepteren.

Recente klant­ervaringen

Voordelen

ondernemers

Ondernemers

Voor ondernemers, door ondernemers. Ons hechte team spreekt de taal van de regio. Onderlinge verbinding én ons netwerk zijn daarbij van cruciaal belang.

Onafhanke­lijk

Onafhanke­lijk

Wij hebben geen voorkeur voor een specifieke financiële instelling. We behandelen informatie discreet en adviseren wat het beste is voor uw bedrijf.

Ontzorgend

Ontzorgend

Wij onderhouden het contact met uw accountant, makelaar, taxateur en notaris. Door onze persoonlijke relatie kunt u zich als ondernemer focussen op uw bedrijf.

Deskundig

Deskundig

De financieringsregisseur van ZAQELIJK is een integere adviseur, met de juiste relevante kennis, ervaring en vaardigheden om u onderbouwd en kundig te adviseren.

Bedrijfs­financiering
nodig?

Wij verzorgen uw bedrijfsfinanciering. Dat doen we onderscheidend en met alles wat in ons vermogen ligt om voor u de beste deal te sluiten. Onafhankelijk en transparant!

Barrage 6843
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM