Export financiering

Export financiering

Export financiering is het totale pakket van financieringsmogelijkheden dat tot doel heeft te voorkomen dat er bij het exporterende bedrijf ten gevolge van exporttransacties liquiditeitsproblemen ontstaan. Het gaat bij export financiering meestal om exporttransacties waarbij de afnemer pas betaalt op de middellange of lange termijn.

Bij een export financiering vraagt een ondernemer krediet aan voor de periode tussen het produceren van de goederen en het moment waarop hij inkomsten uit de verkoop van de goederen ontvangt. Hij moet namelijk de grondstofkosten, de productiekosten en de verkoopkosten voorschieten. Ook moet hij eventuele betalingstermijnen van zijn buitenlandse klant overbruggen. ZAQELIJK helpt u met een passende export financiering op maat.

Vanaf het moment dat een ondernemer goederen gaat produceren tot het moment waarop hij de goederen betaald krijgt, steekt hij geld in de transactie. De koper moet vanaf het moment van betalen beschikken over financiële middelen. Het geld dat voor de transactie nodig is moet bijvoorbeeld worden opgenomen bij een bank. De koper verdient het geld dat hij nodig heeft om de goederen te betalen pas later terug, bijvoorbeeld bij het doorverkopen van de goederen. Iedere handelstransactie betekent dus een aanslag op de liquide middelen van zowel de verkopende als de kopende ondernemer.

Contact oranje

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

check

Regel uw export financiering!

Exporteert uw bedrijf goederen naar het buitenland en dreigen er liquiditeitsproblemen te ontstaan? Bent u op zoek naar een betrouwbare financiële instelling voor export financiering? ZAQELIJK is specialist in financieringen en heeft voor vrijwel elke financieringsbehoefte een oplossing.

check

Hoe werkt een export financiering?

Een goed gesprek is onmisbaar voor de juiste bedrijfsfinanciering. Op basis daarvan bieden wij een financieringsscan aan als wij van mening zijn dat uw export financiering een goede kans van slagen heeft. Als wij van u de gegevens voor deze scan hebben ontvangen krijgt u binnen drie werkdagen de financieringsscan waarna u een schriftelijke aanbieding krijgt. 

check

ZAQELIJK: de specialist voor uw export financiering

Klanten zijn voor ons geen nummer en wij zijn erg betrokken bij u en uw bedrijf. Wij hebben al 15 jaar ervaring en hebben in deze periode al 400 bedrijven kunnen helpen bij hun bedrijfsfinanciering. U kunt van ons kwaliteit verwachten. Ook de regionale samenwerkingspartners en financieringspartijen hanteren dezelfde kernwaarden van integriteit, onafhankelijkheid en transparantie als wij. 

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van exportfinancieringen

Specialist op het gebied van Bevelmachines.

Copier Bevelmachines B.V.

Het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK

 Ons onderscheidend vermogen is het bundelen van krachten. Daardoor blijft kennis actueel, worden ervaringen gedeeld en zorgen we voor een praktische invulling.

Door het bundelen van kennis en ervaring, staan wij sterk als team. Dat is ons onderscheidend vermogen!

ZAQELIJK • MKB • Vastgoed • Bedrijfsovername • Binnenvaart • Agrarisch
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM